[vc_row][vc_column][vc_column_text]
IPS مخفف عبارت Intrusion Prevention System به معنای سیستم جلوگیری از نفوذ است. این فناوری برای تولید رنگ های غنی، کریستال های مایع را به موازات هم تراز می کنند و زاویه دید بهتری ایجاد می کند و رنگ ها طبیعی تر به نظر می رسند.
پنل های IPS که ابتدا توسط هیتاچی در سال ۱۹۹۶ معرفی شدند دو مشکل اصلی پنلهای TN را رفع کردند و این مشکلات چیزی نبود جز زاویه دید و عمق رنگ. همانطور که اکثر شما در مانیتور های معمولی در بازار مشاهده می کنید پنلهای TN زاویه دید خوبی ندارند و با حرکت به هر دو سمت مانیتور و بالا و پایین، کیفیت تصویر تغییر میکند و رنگها به هم ریخته دیده میشوند.
پنل های IPS مشکلات نسل های قبلی مانند مشکل زاویه دید و عمق رنگ پنل های TN را ندارند. ولی بر خلاف TN ها که از قدیمی ترین و ارزان ترین پنل ها بهره می برند . IPS از گرانترین پنل و قوی ترین فناوری استفاده می کنند. این فناوری مورد علاقه کاربرانیست که برایشان دقت و ثبات رنگ اهمیت به سزایی دارد. این فناوری در زمینه دقت رنگ با مانیتور های TN و VA قابل مقایسه نیست با این حال که تکنولوژی VAبا آخرین تکنولوژی ساخته شده ولی IPS برتری دارد.
مزایای فناوری IPS
دقت رنگ ها
بیشترین زاویه دید
زمان پاسخگویی کافی برای اکثر کاربران
به طور کامل تغییر رنگ یا کنتراست که در بعضی از نمایشگرهای VA دیده می شود را از بین می برد
کالیبره کردن رنگ ها و ارائه رنگهای با کیفیت و ارائه تصاویر واضح تر و روشن تر
دقت رنگ بالا حتی زمان مشاهده از زاویه دید غیر مستقیم
طول عمر بالا
ضد ضربه بودن
IPS چيست و در چه محصولاتی استفاده می شود؟
شرکت کره ای ال جی در سال ۲۰۰۷ به طور گسترده ای در تلویزیون های خود از فناوری IPS بهره برده است. و شرکت اپل نیز از سال ۲۰۱۰ در ایپدهای خود از فناوری IPS استفاده کرده است. در یکی دو سال اخیر، شرکت سونی هم در تعدادی از پرفروش ترین تلویزیون هایش از این پنل استفاده می کند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]